Sol hos Tina

Idag efter skolan blev det att cykla ner till Tina och där satt vi ute i hennes trädgård ett bra tag, i princip ända till 9 faktiskt. Färga håret hann hon också göra och i morgon efter skolan bär det av till Paris för hennes del. Ni kan ju tänka er hur avundsjuk jag är på en skala... :p Men men, Londonresan närmar sig och tills dess har jag en hel del annat att se fram emot så det ska nog gå bra för min del med, hehe.

Dagen i övrigt har väl inte varit så händelserik. Nationella prov i engelska inledde dagen, och det gick betydligt bättre än väntat måste jag säga.. Sen var det håla, svenska och samhäll, sen slutade vi.

Nu ska jag snart krypa upp i sängen och sova. Är helt slut, men ändå inte. Det är nog förväntningarna inför sommaren som spökar, hehe.

Vi hörs. <3

London

Hej

Ännu en tid som gått utan något bloggande. Dåligt, jag vet. Men det är så lätt hänt att man bloggar i perioder. Ibland händer mycket och man bara måste skriva av sig, och ibland händer inget alls och det känns bara meningslöst att skriva något över huvud taget.

I vilket fall som helst så har den gångna veckan varit underbar. Stressig men absolut underbar. I onsdags förra veckan fick jag för mig att jag skulle åka till London i sommar, och frågade genast en kompis, som kom hem därifrån bara någon dag innan, om inte hon ville följa med. Sjävklart ville hon det. Då gick jag vidare till att fråga Bea, och hennes tvillingsyster Maria om inte dem också skulle vilja följa med. Även där blev svaret ja.


Två dagar senare var flyg och boende bokat och klart. Ni kan tänka er hur mycket saker jag har kollat upp och jämfört priser och allt. Haha, men ska det göras ska det göras ordentligt! Nummer, priser, kartor, ja i princip allt är fixat. Mest småsaker kvar. Packningslistor, tydligare kartor, flygbuss och tåg/bussbiljetter är det väl som är kvar. Så det är absolut inga stora saker saker kvar att ordna med, så det känns skönt.


Vad har mer hänt? Jo, just ja, det 7 maj ska jag på informationsmöte angående ett volontärjobb. Inga pengar, jag vet, men erfarenhet! Jag är nästan helt säker på att jag vill jobba med någon inom turism nu, så all erfarenhet är bara bra då jag funderar på att söka in till Akademi Båstad efter gymnasiet... och efter mitt efterlängtade sabbatsår.


Eventuellt blir det en tur till Paris med familjen i sommar också, iof i augusti, men vad gör det?? Kul kommer det bli iaf, så jag hoppas verkligen att det blir av.

Bloggar mer om en stund, nu måste jag skriva klart mitt historia arbete... Hoppas ni har en fin dag. <3




RSS 2.0