.

***
I taket lyser stjärnorna - se den.


28/2-09

Nu sitter jag här i mitt rum igen. Sov ju hos pappa igår och idag åt vi lunch hos farmor och farfar. Det var sjukt länge sen jag såg dem så det var mysigt. Ikväll blir det bio, i taket lyser stjärnorna, med Bea och Maria. Jag hoppas den lever upp till mina förväntningar, med tanke på att mitt studiebidrag till stor del redan är uppbränt... iofs är det för att jag hade en del skulder som jag betalat tillbaka.. Tack gud för mitt jobb! =D Från och med mars behöver jag inte leva på endast 1050 kr i månaden! wooohooo :D




Tjiing



26/2-09

Snabbskrivning ikväll... Inte mycket har hänt idag faktiskt, mest bara tagit det lugnt, men det behövs det också... Men helt ärligt hade jag hellre jobbat några timmar. Det är sjukt skönt att tjäna sina egna pengar!! Måste bara komma ihåg att inte göra av med allt utan spara lite... äh vem försöker jag lura.. sparandet fungerar ALDRIG för mig.. men men... I brist på annat att göra så ska jag krypa upp i sängen och titta på tv eller nåt.

Tjing.

16/2-09

Igår träffade jag Ida och sedan senare på kvällen, träffade jag Amalia. Kul att se Ida igen, hade en del att snacka om i och med att vi inte setts på typ två månader? =S Och Ammilutt är ju alltid kul att umgås med, så dagen blev riktigt bra. Plus att jag fick två ordentliga promenader ;D

Idag vaknade jag supertidigt och mår inte alls bra, typ illamående.. Men men.. Ska vila ut mig ordentligt. Vid 4-tiden har jag en jobbintervju vilket känns lite smånervöst. Jag hatar verkligen intervjuer, men det ska nog gå bra ändå. Efter intervjun kör mamma mig hem till Bea och Maria.<3 Ska bli skitmysigt verkligen.

Kort inlägg idag, men är inte riktigt på humör för att skriva.. Ska soova lite ^^ Ciao.<3


14/2-09

Startar upp bloggen igen, så får vi se hur länge det håller i sig den här gången haha.

Igår var jag och Amalia på Madison's.. och efter att ha hört sååå mycket postivt om det stället måste jag säga att det var en stro besvikelse... Men Amme och jag hade sjukt kul på dansgolvet iallafall, men lätt att vi inte åker tillbaka dit.



Killarna på stationen var ju en klass för sig. Antingen var det otroligt förvirrade eller så var de sämst på att börja prata med folk hahaha.

Gårdagen var minst sagt händelserik och jag hade en underbar dag med Amalia. Tog bussen från Bea och Maria vid 12-tiden och mötte Amme vid 1 typ. Gick runt i stan och köpte lite saker och fick oss en hel del goa skratt.
"Jag vet en tjej som hade tyckt det var jätteroligt å få en sån där" hahahahahaha du vet vad jag menar Amme. <3

Ryggmannen tar nog ändå priset, eller vad säger du gumms? ;D XD

Hur som helst, nu sitter jag i Ammes rum och kollar runt lite på internet medan Amme duschar. Kan ju säga att jag kommer saknar hennes bäddsoffa nu när den åker ut!! :(:(:(:( </3

Tack för en toppendag igår Amalia

RSS 2.0